De evolutie van harspers

Hoewel colofonium een relatief nieuw product is in de concentraatwereld, ontwikkelt het zich in een snel tempo als het gaat om kwaliteit en populariteit. Dit is ongetwijfeld te danken aan de vooruitgang die is geboekt in de technologie van de harspers en de evoluerende technieken rond de p

Hoewel colofonium een relatief nieuw product is in de concentraatwereld, ontwikkelt het zich in een snel tempo als het gaat om kwaliteit en populariteit. Dit is ongetwijfeld te danken aan de vooruitgang die is geboekt in de technologie van de harspers en de evoluerende technieken rond de productie ervan. Eens een product gemaakt van stijltangen en tortillapersen, heeft hars een lange weg afgelegd, nu commercieel gemaakt met behulp van verfijnde processen en een nauwkeurig vervaardigde pneumatische en Hydraulische Rosin Pers.

 
ECO Farm Roterende Dual Heat Platen 6 * 12 CM Rosin Pers Harspers Machine
 
 
1. Gegoten aluminium verwarmingsplaat, elektrische buis en plaatgietwerk als één, warmte uniform, duurzaam 6. Met behulp van intelligente LCD-display thermostaatregelaar, temperatuurregeling nauwkeurigheid (± 10 ℃).
2. Verwarming - Elektrische warmtepijp en plaatlichaam om in een organisch geheel te gieten voor gelijkmatige verwarming.
 
ECO Farm Mini Rosin Pers Heat Plates Machine
 
 
1. Gestroomlijnd ontwerp, miniportabiliteit, gebruik het waar u maar wilt
2. Met jarenlange exportervaring, uitstekende kwaliteit, geavanceerde services en concurrerende prijzen, heeft deze harspersmachine een hoge kwaliteit en de beste prijs.
 

Beide soorten persen zijn van goede kwaliteit en concurrerende prijzen, u kunt degene kiezen die bij u past. Als u ook genteresseerd bent in rosin press kopen, welkom op onze officile website: nl.growpackage.com


frgrowpackage lux

7 Blog posts

Comments